Amanida de Bacallà i poma Golden - Blog El Celler del Roser - El Celler del Roser, Restaurant

Vagi al contingut.

Menu principal

Amanida de Bacallà i poma Golden

Publicat en Receptes El Celler del Roser ·
Fem un fons de poma laminada sense pelar, el salpebrem lleugerament i hi posem a sobre un altre fons de tomàquet tallat també força prim, seguidament salpebrem també una mica. Cobrim el tomàquet amb bacallà ben finet, el decorem amb unes olives negres i el servim a taula sense amanir perque cadascú ho faci al seu gust amb oli d'oliva verge i vinagre.
Aquest plat fresc i apetitós té l'aventatge que el podem montar just al moment de servir, la poma també pot ser reineta i els més atrevits podreu elaborar-lo amb Grand Smith tot i que aquesta poma caldrà tallarla ben primeta i vigilar amb el vinagre a l''hora d'amanir aquest plat ja que podria quedar molt àcid.
Que vagi de gust!!!!

Ingredients 4 Persones
Bacallà marinat
1 Poma Golden
1 Tomàquet
Olives negres
Sal i pebre



Votar: 4.3/5
Copyright © 2017 El Celler del Roser

Designed by Inboundbox Política Privacitat Política Cookies
Torna al contingut | Torna al menu principal