Bacallà amb salsa verda - Blog El Celler del Roser - El Celler del Roser, Restaurant

Vagi al contingut.

Menu principal

Bacallà amb salsa verda

Publicat en Receptes El Celler del Roser ·
Posarem en una cassola els alls i el julivert picats ben finets sense deixar que es facin massa; hi afegirem un polsim de farina, ho remenarem perquè es desfaci i tot seguit hi abocarem un cullerot de fumet de peix i el got de vi blanc. Posarem el bacallà a dins de la cassola, ho deixarem reduir a la meitad a foc lent, hi ficarem els pèsols i el bitxo, ho rectificarem de fumet si cal, tot remenant la cassola perquè es vagi lligant la salsa, i quan estigui a punt ho servirem ben calent.

Comentaris: Aquesta és una de les moltes varients de la famosa salsa verda, que és excel-lent amb qualsevol tipus de bacallà. També es comú trobar-la amb lluç.

Bon profit!!!

Ingredients (per a 4 persones)
  • 4 talls de llom de bacallà
  • 4 grans d'all
  • lulivert
  • fumet de peix
  • oli d'oliva
  • 1 got de vi blanc
  • sal i pebre
  • 100g de pèsols
  • farina
  • 1 bitxo


Sense comentaris

Copyright © 2017 El Celler del Roser

Designed by Inboundbox Política Privacitat Política Cookies
Torna al contingut | Torna al menu principal
¿Necesitas ayuda?