Bacallà a la bona dona - Blog El Celler del Roser - El Celler del Roser, Restaurant

Vagi al contingut.

Menu principal

Bacallà a la bona dona

Publicat en Receptes El Celler del Roser ·
Picarem la ceba, els alls i la pastanaga, i els barrejarem amb la farigola i el llorer. Ho posarem tot en un bol, on ficarem a més la verdura a macerar amb el bacallà a filets, tot salpebrat i cobert amb el vi i l'oli d'oliva. Al cap de 6 hores treurem la verdura i el líquid, i després ho posarem a coure al foc lent juntament amb les patates fins que quedi tot ben tendre. Sequidament ho ficarem en una safata per anar al forn, hi agregarem el bacallà i ho gratinarem amb pa ratllat.

Comentari: hi ha qui també hi afegeix unes gotes de suc de llimona o vinagre, i ho converteix d'aquesta manera en un escabetx suau.

Ingredients (per a 4 persones)
* 800 g de llom de bacallà fresc, sense pèl ni espina
*100 g de pastanaga
*1/2 Kg de patates
*1 ceba
*4 grans d'all
*Llorer
*Julivert
*1 got de vi blanc
*Farigola
*Sal i pebre
*Oli d'oliva


Sense comentaris

Copyright © 2017 El Celler del Roser

Designed by Inboundbox Política Privacitat Política Cookies
Torna al contingut | Torna al menu principal
¿Necesitas ayuda?