Amanida tèbia de formatge de cabra amb oli de tòfona i romaní. - Blog El Celler del Roser - El Celler del Roser, Restaurant

Vagi al contingut.

Menu principal

Amanida tèbia de formatge de cabra amb oli de tòfona i romaní.

Publicat en Receptes El Celler del Roser ·
Rentem l'enciam i l'escarola, els fem a trossos no gaire petits i els posem en un bol ben eixuts per reservar-los a la nevera.  Fem una vinagreta amb tres parts d'oli de romaní, una de vinagre de Mòdena i una punta de sal. Traiem els enciams de la nevera i els amanim dins del bol amb la vinagreta. Enfarinem el formatge, tallat en racions, el passem per l'ou batut, l'arrebossem amb la galeta i el regim, a continuació el posem al plat acompanyat d'enciam, les endívies i el cebollí, i escampem un rajolí d'olo de tòfona per sobre, amb la melmelada al costat.

Comentaris: Els enciams poden ser els que tinguem a l'abast. El formatge ha de ser ben bo, si pot ser d'elaboració artesana, perquè és el caramel del plat, la sorpresa...

Bon profit!!!

Ingredients per a 4 persones:
* Formatge fresc artesà de l'Alt Urgell
* escola, 1 lollo rosso, 1 endívia, enciams diversos
* cebollí
* 50g de cansalada viada
* 25g d'ametlla torrada laminada
* melmelada de maduixa
* 25g de farina de galeta
* 25g de farina
* 1 ou
* oli d'oliva amb romaní
* oli d'oliva amb tòfona
* oli d'oliva verge
* vinagre de Mòdena


2 Comentaris
Vot mig: 125.0/5
Judith Rodriguez
2017-06-21 09:20:04
Genial! Ja tinc restaurant on anar en les meves visites a Lleida
Laia
2017-06-01 17:46:57
On es pot comprar l'oli de tòfona? Gràcies fa bona pinta ho probaré

Copyright © 2017 El Celler del Roser

Designed by Inboundbox Política Privacitat Política Cookies
Torna al contingut | Torna al menu principal
¿Necesitas ayuda?