Si vols menjar Bacallà a Lleida... - El Celler del Roser, Restaurant

Vagi al contingut.

Menu principal

Si vols menjar Bacallà a Lleida...

         
Bacallà a la llauna estil traginer (recepta original catalana)
            
Bacallà a la catalana amb mandonguilles, prunes,  panses i pinyons
            
Bacallà gratinat amb all i oli de pera i salsa de nyores
            
Bacallà gratinat amb romesco sobre salsa d´espinacs
            
Bacallà amb samfaina de fruites de Lleida

Bacallà a la biscaïna (l´autèntica, amb xoriceros )
            
Bacallà amb puré de cigrons   i salsa dolça de festucs
            
Les nostres receptes de bacallà estan elaborats no més amb bacallà Gadus Morua, de l´Atlàntic Nord, dessalat i manipulat a les nostres cuines

"A dicha, acertó a ser viernes aquel dia  y no había en toda la venta sino unas raciones de un pescado que en Castilla llaman abadejo y en Andalucía Bacalao."
Miguel de Cervantes
Don Quijote, 1.605
 
Copyright © 2017 El Celler del Roser

Designed by Inboundbox Política Privacitat Política Cookies
Torna al contingut | Torna al menu principal
¿Necesitas ayuda?