Sopar Maridat 2017 - El Celler del Roser, Restaurant

Vagi al contingut.

Menu principal

Sopar Maridat 2017

9 de Març a  les 9:30h

Menú maridat amb 4 vins de Vinya els Vilars

Benvinguda  Cava Brut Nature Vilars
Xips vegetals

Sopar
Carxofa confitada farcida de sipietes
- Maridada amb el  Quim, vi blanc, macabeu i moscatell –
Carpaccio de peus de porc amb llagostí saltat
Arròs cremós de foie i magret d’ànec
- Ambdós plats maridats amb el rosat Nena, 100% syrah –
Caragols a la llauna amb all i oli
-Els típics maridats amb el vi negre Vilars, merlot i syrah-
Espatlla d’anyell rostida al forn
- Maridada amb el vi negre Gerar, merlot –
Postre
Mousse de xocolata amb salsa de gerds

Preu per començal  25€ iva inclòs
Vins  gentilesa del Celler Vinya  Vilars
Els vins seran presentats en cada plat per experts del Celler Vinya Vilars
També gaudirem de l’exposició  Aigua i Emocions del fotògraf  Ricard Tortosa


 Places Esgotades!!!!  

 
Copyright © 2017 El Celler del Roser

Designed by Inboundbox Política Privacitat Política Cookies
Torna al contingut | Torna al menu principal
¿Necesitas ayuda?